Steun Oekraïne Snoepmix 500 Gram

€8,98
Op voorraad
SKU: 8540
  • Klantenbeoordeling 9.4
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Keuze uit 4000 soorten snoep
  • Achteraf betalen mogelijk

Steun Oekraïne Snoepmix 500 Gram.

80% van de opbrengst van dit product zullen wij storten aan Giro555.

 

Nederland doneert 9,8 miljoen op Giro555

DEN HAAG – Nederlanders hebben de afgelopen drie dagen 9,8 miljoen euro gedoneerd op Giro555 voor de actie ‘Samen in actie voor Oekraïne’. Met de opbrengst leveren de organisaties achter Giro555 noodhulp als onderdak, medische zorg en schoon drinkwater aan getroffen Oekraïners. ‘Hartverwarmend dat Nederland zo meeleeft. Met de opbrengst kunnen we belangrijke hulp verlenen. Tegelijkertijd beseffen we dat we lange tijd hulp moeten gaan verlenen. Daarom willen we benadrukken dat alle giften zeer welkom zijn’, zegt Kees Zevenbergen, actievoorzitter van Giro555. 

Miljoenen mensen hebben humanitaire hulp nodig. ‘Denk aan de mensen die in Oekraïne in de schuilkelders zitten, maar ook de vrouwen en kinderen op de vlucht. Zij hebben dringend onderdak, voedsel en water nodig. Maar ook medische- en psychosociale hulp is van groot belang, want het geweld laat zijn sporen achter’, concludeert Kees Zevenbergen.

De hulpverlening van de organisaties achter Giro555 is in volle gang. Zo deelt Cordaid soep uit op parkeerplaatsen aan de grens, regelt Stichting Vluchteling bussen om mensen naar rustigere plekken in Polen te vervoeren, heeft het Rode Kruis in Oekraïne hulpposten en opvangplekken opgezet in scholen nabij de grens met Polen en helpt Plan International bij het opzetten van mobiele medische teams.

Geef nu button

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »