Overheerlijke drop

Sorteren op:

Drop

Naast klompen, kaas en tulpen, behoort drop tot één van de meest Nederlandse producten die u maar bedenken kunt. Mede om die reden mag drop dan ook niet ontbreken in het rijke assortiment van Candy Online. Drop is zo’n typisch snoepje dat Nederlanders na hun vakantie in het buitenland direct eten, simpelweg omdat ze het niet of nauwelijks kennen over de landsgrenzen.

Het leuke aan drop is dat het in verschillende vormen verkocht wordt (zoals in vetervormen of als krulsnoep) en sommige varianten meer een zoete smaak hebben en andere een meer zoute smaak hebben. Wilt u meer weten over de diverse varianten uit ons assortiment? Lees dan gauw verder.

Zoete drop

Zoete drop is één van de meest verkochte soorten van drop uit onze webshop. Dit type drop is over het algemeen wat zachter qua structuur en ligt daardoor erg prettig in de mond. Een van de meest bekende zoete drop ter wereld is afkomstig uit Groot-Brittannië, het land waar Engelse drop vandaan komt. Een zak met deze drop is voorzien van kleurrijke snoepjes, die elkaar afwisselen met rondvormige snoepjes die voorzien zijn van witte stipjes.

Eet u liever een wat meer traditionele variant van drop? Koop dan de medailles. Hoe langer u zuigt op zo’n snoepje, des te kleiner hij wordt. Heerlijk om tussendoor te snoepen.

Zoute drop

Omschrijft u uzelf minder als zoetekauw, maar kan een snoepje op z’n tijd u wel bekoren? Kijk dan om naar de zoute drop uit ons aanbod. Zoute drop bevat minder natriumchloride dan zoete drop en wordt vaak na het diner gegeten als een soort ‘afzakkertje’. Opa’s en oma’s vullen hun snoeppotten vaak met dit soort drop, zodat ze hun kleinkinderen af en toe kunnen verwennen met wat lekkers.

Anijsdrop

Geboortes van kinderen en de daarbij horende kraamvisites gaan vaak gepaard met het eten van een beschuit met muisjes, die anijs bevatten. De anijsdrop van Candy Online doet wat dat betreft wel denken aan het kleurrijke strooisel. Anijsdrop is heerlijk om toe te voegen aan snoepzakjes voor op een kinderfeestje, maar schaaltjes op een verjaardag voor volwassenen zullen ook snel leeg worden gegeten. Anijsdrop is onderdeel van ons aanbod schepsnoep en we verkopen de porties in verschillende groottes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »