Chips, Popcorn & Zoutjes

Waar denk jij aan als wij het hebben over cheddar kaas, pepperoni pizza en pittige uienringen? Wij denken dan in ieder geval direct aan de Amerikaanse chips en zoutjes.
Lees meer
Sorteren op:
Toon meer producten

Hier zijn de meest uiteenlopende chips smaken te verkrijgen. Buffalo blue cheese of cheddar cheese bijvoorbeeld. Of een heerlijke pepperoni of pretzel pizza. Cheeseburgertje van Pringles erbij? Zoutjesfans laten zich verrassen met het merk Goldfish. Naast parmezaanse kaas en pretzels zijn er diverse zoete smaken. Zoete zoutjes? Dat lees je goed. De chocolade pretzels ken je waarschijnlijk, maar heb je ooit gehoord van Fudge Brownie zoutjes of Vanille Cupcake smaak? Zeker de moeite waard om eens te proberen! Of ter afwisseling op al die ships smaken natuurlijk. Ben jij meer een pittig typje? Kies dan eens voor de Jalapeno Cheetos chips of de Hot Fries van Andy Capp.

Meer dan chips & zoutjes

Natuurlijk vind je binnen het assortiment Amerikaanse chips en zoutjes meer dan alleen dat. Bij CandyOnline zijn er tal van andere goede snacks te vinden. Wat is lekker dan er ook een zak popcorn bij open te trekken? Je raadt het al. Ook popcorn is hier allesbehalve saai. White cheddar of caramel coated popcorn bijvoorbeeld. Wanneer je door al die snacks scrolt, klik je eenvoudig de smaken van jouw keuze aan. We kunnen het ons voorstellen dat je kiezen maar lastig vindt. Daarom zijn er diverse keuzemogelijkheden voor je gecategoriseerd. Welk budget heb jij bijvoorbeeld in gedachten? En welk merk heeft jouw voorkeur? Ook kun je de populariteit en de nieuwste producten selecteren. Op die manier kom je vanzelf tot de voor jou meest geschikte Amerikaanse chips.

Vandaag bestellen, morgen proeven

Zoek vast een goede film uit en pak een paar bakjes uit de kast. Want veel producten kunnen al binnen 24 uur geleverd worden. De maximale bezorgtijd is enkele werkdagen. Zo zit jij voor het weekend alvast goed. Bestellingen van €100,- of meer worden gratis bezorgd. Intussen zitten de medewerkers van de klantenservice voor je klaar met passend advies. Wel zo prettig als je niet meer weet welke smaakje je het beste kunt kiezen. Stel vooral je vraag via mail, chat of natuurlijk telefonisch. Zij helpen je graag op weg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »