Energiedrank

Energiedrank kende voorheen maar één smaak, maar tegenwoordig bieden de fabrikanten een keur aan opties. Heeft u zin om een nieuwe energiedrank soort te proberen? We vertellen u er alles over op deze pagina.
Lees meer
Sorteren op:
Toon meer producten

In de webshop van Candy Online kunt u veel varianten van frisdrank bestellen, waarvan energiedrank er één is. Op het moment dat ‘energy’ op de markt kwam, werd het hoofdzakelijk gedronken voor een ‘power boost’. Hoewel de blikjes drinken tegenwoordig nog steeds worden opengetrokken voor een voetbal- of tenniswedstrijd, komt het ook regelmatig voor dat de energiedrank als tussendoortje of tijdens de lunch worden genuttigd.

Energiedrankjes

De originele energiedrankjes hebben doorgaans een groenige kleur, die het dankt aan het hoofdbestanddeel. De mierzoete drankjes zijn namelijk geconstrueerd uit druivensuiker, een stof die ook is aangebracht bij de welbekende Dextro Energy tabletten. Aangezien er steeds meer smaken worden toegevoegd aan het assortiment van grote energiedrank merken als Arizona, hoeft de kleur lang niet altijd groen meer te zijn.

Dat een overschot aan energiedrankjes niet goed is, hoeven we u niet te vertellen. Maar wist u dat er wel degelijk voordelen kleven aan energy? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de inname van deze frisdrank voor een sportsessie zorgt voor een vergrote spierkracht en uithoudingsvermogen. Een handig hulpmiddel dus voor het geval u wat moe bent voor het sporten.

Monster Energy smaken

Monster Energy kennen we in Nederland vooral van de grote zwarte blikken met groenkleurige driepoot. Maar wist u dat er nog veel meer Monster Energy smaken zijn? Candy Online heeft er maar liefst 16 op voorraad, die u ongetwijfeld nog nooit eerder heeft geproefd. Hieronder vindt u een selectie van onze meest bestelde Monster Energy smaken:

  1. Monster Java Swiss Chocolate: een bruin Zwitsers stukje genot, maar dan in vloeibare variant.
  2. Monster Dragon Queen: 458 milliliter aan koude groene thee. Gevaarlijk lekker!
  3. Monster Java Oatmilk: een drinkbaar ontbijtje zoals u die nog niet eerder gehad heeft.
  4. Monster Vanilla Light: een mierzoete ‘energy’ in milde variant.
  5. Monster Java Salted Caramel: karamel-zeezout wint de laatste jaren aan populariteit en dat is bij Monster Energy niet anders.


Candy Online

Naast energiedrank kunt u bij Candy Online ook andere soorten frisdrank bestellen. Klinken exotische smaken als 7UP Cherry, Coca Cola Orange Vanilla en Fanta Berry u als muziek in de oren? Bekijk dan ons aanbod!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »