Frisdanken

Met varianten van frisdrank als 7UP Cherry, Coca Cola Orange Vanilla en Fanta Berry heeft Candy Online écht wat unieks te bieden. Bestel vandaag nog!
Lees meer

Feesten en verjaardagspartijen gaan vaak gepaard met lekkernijen als lollies en zuurstokken en de liters frisdrank vliegen er vaak doorheen. Varianten van frisdrank, zoals cola en energiedrankjes, lust iedereen meestal wel. Maar om uw visite wat meer opties te bieden, heeft Candy Online ook een aantal uitvoeringen van frisdrank op voorraad waar u waarschijnlijk minder bekend mee bent.

Candy Online werkt samen met leveranciers van over de hele wereld, om al onze klanten in aanraking te laten komen met een volledig nieuwe smaaksensatie. Wilt u graag weten over welke soorten frisdrank wij het hier hebben? Lees dan gauw verder om dat te achterhalen.

Soorten frisdrank

Dwaalt u rond door de gangen van uw buurtsuper, dan komen de nodige soorten frisdrank u tegemoet. Dat is niet anders als u de pagina’s van onze webshop afgaat. Menig Nederlander heeft weleens een glas Coca Cola of 7UP voorgeschoteld gekregen op een verjaardag. Deze soorten frisdrank kunt u ook bij Candy Online bestellen, maar het grote verschil is dat wij varianten hierop aanbieden.

Coca Cola Orange Vanilla is daar een mooi voorbeeld van. Dit drankje is afkomstig uit Japan en is een graag genuttigd drankje in de straten van Tokio, Osaka en Kioto. Voor liefhebbers van 7UP hebben wij eveneens een verrassende frisdrank, namelijk 7UP Cherry. Dr. Pepper en Coca Cola voegen aan sommige van hun drankjes kers toe, maar in Nederland zagen we dit nog niet bij 7UP.

Blikjes frisdrank

Het leeuwendeel van de koolzuurhoudende dranken die wij aanbieden, zijn blikjes frisdrank. Blikjes frisdrank brengen verschillende voordelen met zich mee. Allereerst hoeft u geen glazen klaar te zetten, wat de nodige afwas scheelt. Daarnaast zijn blikjes frisdrank eenvoudig in uw tas mee te nemen en brengen ze minder schade toe aan het milieu dan plastic PET-flessen doen.

Koolzuurhoudende dranken

Wilt u één van de koolzuurhoudende dranken bij Candy Online bestellen? Wij hanteren maar liefst 14 methodes voor afrekenen, waardoor u niet hoeft te vrezen dat uw betalingsvoorkeur er niet tussenstaat. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om de koolzuurhoudende dranken achteraf te betalen met Billink of Afterpay. Wij streven ernaar om de frisdrank binnen 2 tot 4 werkdagen bij u te krijgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »