Halal Snoep

Sorteren op:

Halal snoep

Bij Candy Online vinden we dat snoepen voor iedereen mogelijk moet zijn. Zo verkopen we bijvoorbeeld veel verschillende soorten suikervrij snoep, maar ook halal snoep. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u graag halal snoep wilt eten, bijvoorbeeld vanwege uw geloof of omdat u vegetarisch of veganistisch eet. We vertellen u daarom graag meer over het assortiment halal snoep van Candy Online.

Welk snoep is halal?

Er zijn verschillende merken die halal snoep maken. Snoep met bijvoorbeeld gelatine als ingrediënt is niet halal. Halal wil zeggen dat het toegestaan is volgens de islamitische wet. Ingrediënten die niet door moslims mogen worden geconsumeerd zijn varkensgelatine, E120, E940, E920/E921 en ethanol alcohol. Mensen die vegetarisch of veganistisch zijn, eten ook geen gelatine. Gelatine is namelijk een verdikkingsmiddel dat wordt gemaakt van varkens en koeien. Gelukkig zijn er tegenwoordig al veel verschillende merken die halal snoep produceren. Bij Candy Online vinden we dit erg belangrijk. Iedereen moet namelijk kunnen genieten van verschillende soorten lekkere snoepjes.

Snoep halal

Halal snoep bevat bijvoorbeeld plantaardige gelatine, of helemaal geen gelatine. Producten die plantaardige gelatine bevatten, kunnen namelijk gewoon gegeten worden. Als snoepjes glutenvrij, vegetarisch of veganistisch zijn, weet u ook direct dat het gelatinevrij is. Snoep halal is in onze webshop verkrijgbaar van merken zoals Red Band, Katja en Haribo. Van Red Band en Haribo is niet al het snoep halal, maar een product als de Red Band Gesuikerde Aardbeien valt wel onder halal snoep. Of kies de Haribo Zure Bommen: heerlijke zure snoepjes in verschillende smaken. Daarnaast vallen alle snoepjes van het merk Katja ook onder halal snoep. Hierbij heeft u keuze uit veel producten, zoals de Katja Yoghurtgums, Apekoppen of de Katja Zure Regenboog Matten. Daarnaast hebben we ook andere klassieke snoepjes in ons assortiment waarvan het snoep halal is. Bijvoorbeeld de Vruchtenhartjes van Fortuin.

Halal snoep bestellen bij Candy Online

Wilt u halal snoep bestellen in de webshop van Candy Online? Kies dan al uw favoriete halal snoep producten en plaatst het in uw winkelmandje. Heeft u uw favoriete snoepjes in uw winkelmandje geplaatst? Perfect! Wist u dat als u een bestelling plaatst van €100,- of meer binnen Nederland, u profiteert van gratis verzending? Betalen in onze webshop doet u veilig met de verschillende betaalmethoden die er zijn. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, gaan wij snel voor u aan de slag om alle heerlijke snoepjes naar u op te sturen. Zo geniet u snel van alle heerlijke producten uit onze webshop.

Vragen of halal snoep

Heeft u vragen over halal snoep? Wilt u bijvoorbeeld over een specifiek product weten of het halal snoep is? Of wilt u meer weten over de verschillende merken die halal snoep produceren? Neem dan vooral contact met ons op. We geven u graag deskundig antwoord op al uw vragen en we denken waar nodig ook graag met u mee. U neemt contact met ons op door te chatten via het chatvenster op onze website of door een e-mail te sturen naar [email protected] We helpen u graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »