Toffees

Toffee is een verdraaid lekker snoepje, dat omhuld wordt met een papiertje. Dit snoepgoed kent zijn oorsprong in Groot-Brittannië, maar wordt ook in Nederland al decennialang verkocht.
Lees meer
Sorteren op:
Toon meer producten

De oorspronkelijke variant van toffee bestond hoofdzakelijk uit karamel, maar in de loop der jaren zijn er heel wat smaken bijgekomen.

Toffee heeft een ietwat glibberige structuur, waardoor het erg lekker in de mond ligt. Daardoor bent u automatisch geneigd om op het snoepje te gaan zuigen. Zo heeft u lekker lang wat aan iedere toffee die u tot u neemt! Het magazijn van Candy Online is met dusdanig veel varianten van toffee gevuld, dat u heel wat tijd nodig heeft om ze allemaal te proberen.

Droptoffee

Een van de afgeleiden van de oorspronkelijke toffee, is droptoffee. Droptoffee is het ideale zoete tussendoortje voor de snoepkonten die niet kunnen kiezen tussen Engelands en Nederlands meest geadoreerde snoepgoed.

De droptoffee die we het meest bij Candy Online verkopen, is die van het oer-Hollandse merk van Melle. Deze snoepjes zijn zo 2,5 cm lang en 1,7 cm breed en worden bij ons verkocht in porties van 250 gram. Prettige bijkomstigheid aan deze snoepjes, is het gegeven dat de toffee vrij is van gluten. Door het ontbreken van graansoorten, kunnen mensen die coeliakie onder de leden hebben ook (veilig) genieten van dit smaakvolle stukje.

Fruittoffee

Bent u minder fan van de zoute dropsmaak, maar houdt u wel van de gladde structuur van toffee? Probeer dan fruittoffee eens uit. De zakken die wij verkopen van van Melle, bevatten maar liefst drie smaken. De meest zoete van het trio kleurt roze en bevat de smaak van aardbei, terwijl de snoepjes met oranje papier een sinaasappelsmaak hebben. Kan de smaak van toffee u niet zuur genoeg zijn? Probeer dan de gele fruittoffee uit. Dit is namelijk de variant die gelijkenissen vertoont met citroen.

Toffee snoepjes kopen bij Candy Online

Toffee snoepjes kopen bij Candy Online is erg gemakkelijk via onze webshop. U plaatst de snoepjes van uw voorkeur in uw winkelwagen, waarna u de bestelknop indrukt. Naderhand krijgt u een besteloverzicht te zien. Heeft u de beschikking over kortingscodes? Dan kunt u die hier invullen. Voordat u de bestelling afrekent, bepaalt u of u wilt afrekenen als gast of als geregistreerde. Toffee snoepjes kopen is zo een makkelijk proces, waarvoor u niet de winkel uit hoeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »