Nougat

Sorteren op:

Nougat is natuurlijk hartstikke lekker en krijg je vaak bij een kopje koffie in een restaurant. Natuurlijk kun je dit ook zelf in huis halen om af en toe even te genieten van iets zoetigs. Soms heb je gewoon even zin in iets lekkers, toch? Dit hoeft niet per se bij een kopje koffie te zijn, maar kan ook gewoon even tussendoor. Nougat is er in verschillende soorten, waardoor het nog moeilijk is om een keuze te maken. Benieuwd naar de verschillende soorten? Je vindt ze hier.

Verschillende soorten nougat

Nougat is verkrijgbaar als haknougat, kleine verpakte stukjes nougat, grote blokken chocolade met nougat en een nougat reep. Waarvoor heb jij de nougat nodig? Ben je bijvoorbeeld werkzaam in de horeca en wil je een groot aantal kilobakken met nougat? Dat kan! Wil je liever een klein aantal nougatstukken aanschaffen voor in huis? Dat kan ook! De nougat is verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Lonka, Côte D’or, Felko en Nappo. Weet je al welk merk je het lekkerste vindt? Maak dan gebruik van het filtermodel, zodat je direct de juiste nougat stukken getoond krijgt.

Nougat van Candyonline

Wij zijn al meer dan 11 jaar de lekkerste en grootste online snoepwinkel van Nederland en België en door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels precies hoe we jou de beste service kunnen bieden voor het lekkerste snoep. Ons assortiment beschikt over meer dan 4000 soorten snoepgoed, waardoor wij dus een ruime keuze met snoepgoed aanbieden. Wil jij dus naast de nougat nog meer snoep aanschaffen, zodat je altijd wel iets lekkers in huis hebt voor jou of voor je visite? Dan raden wij je aan om nog eens rustig verder te kijken. De verzendkosten vervallen bij een bedrag van €100,- dus ook daarvoor is het de moeite waard om verder te kijken en je winkelmandje te vullen.

Online nougat bestellen

Nougat bestellen? Kies jouw favoriete nougat uit en plaats een online bestelling via onze online snoepwinkel. Als je dit hebt besteld wil je het natuurlijk ook graag snel ontvangen, dat snappen wij als geen ander. Wij zorgen er daarom ook voor dat je de nougat binnen 24 uur thuis ontvangt, zodat jij kunt genieten van een heerlijk stuk nougat. Vragen over ons assortiment met nougat of wil je meer weten over onze service? Onze medewerkers van de klantenservice vertellen je er graag meer over, dus bel of mail ze gerust even met al jouw vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »