Lollies en Zuurstokken

Sorteren op:
Toon meer producten

Houd jij van zoetigheid? Dan zijn lollies en zuurstokken echt wat voor jou! Lollies en zuurstokken ken je natuurlijk nog voor vroeger, maar ook nu is een lolly of zuurstok nog erg lekker. Het voordeel van een lolly of zuurstok is dat je dit niet snel op hebt en er dus een langere periode van kunt genieten. Natuurlijk zijn er ook mensen die een lolly of zuurstok afbijten, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van dit soort snoepgoed. Waar ben jij naar op zoek? Je vindt alle lollies en zuurstokken op deze pagina.

Het assortiment met lollies en zuurstokken

De lollies en zuurstokken zijn verkrijgbaar in diverse smaken, zodat iedereen wel iets lekkers kan vinden. Denk hierbij aan cola, aardbei, tv knotsen, chocolade, salmiak knotsen en nog veel meer. Deze lollies zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zoals kleine verpakkingen met een klein aantal lollies, maar ook in grote aantallen zoals 50 stuks en 100 stuks. Hierdoor kun je ook voor grote gelegenheden lollies aanschaffen, zodat je niet zoveel kleine verpakkingen hoeft uit te kiezen.

Merken van lollies en zuurstokken

De lollies en zuurstokken zijn verkrijgbaar van verschillende bekende merken, zoals Candyman, Charms, Chupa Chups, Hollands Foodz, Mister Bubble, Swizzels, Two to One en overige. Je kunt dus ook gemakkelijk filteren op jouw favoriete merk zodat alleen de lollies en zuurstokken die hier onder vallen getoond. Jouw zoektocht naar je favoriete snoepgoed is dus zo klaar!

Kies voor snoep van Candyonline

Wij zijn al meer dan 11 jaar de lekkerste en grootste online snoepwinkel in heel Nederland in België, dus wanneer je er voor kiest om bij ons jouw lekkerste snoep te bestellen, zit je helemaal goed. Wij bieden je namelijk naast een ruim assortiment tot wel 4000 soorten snoepgoed ook een uitstekende service. Heb je het minimale orderbedrag van €100,- bereikt? Dan kun je ook nog profiteren van gratis verzending. Deze kosten komen dan voor onze rekening te liggen.

Online lollies en zuurstokken bestellen

Heb je heerlijke lollies en zuurstokken uitgekozen waarbij je al direct zin hebt om ze op te eten? Dan kun je dit nu gemakkelijk via onze website bestellen. Wij snappen het als geen anders dat je ze direct wilt proeven, dus wij streven er naar om deze lollies en zuurstokken binnen 24 uur al bij jou thuis af te leveren. Heb je nog vragen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice, want wij staan je graag te woord.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »