Pepermunt

Heeft u weleens last van een slechte adem en wilt u dit probleem graag om zeep helpen? Sla dan een voorraad pepermunt in van Candy Online. Pepermunt neemt maar weinig ruimte van uw jaszak in beslag en is daardoor gemakkelijk mee te nemen naar vrienden.
Lees meer
Sorteren op:
Toon meer producten

Pepermunt heeft het verfrissende van kauwgom, het zoete van schepsnoep en het scherpe van een Fisherman’s Friend. Deze diversiteit van smaken in één snoepje, maakt pepermunt al jaren tot een populair product in het assortiment van Candy Online. Bent u op zoek naar verdere informatie? Op deze pagina staat het snoepje centraal!

Wilhelmina pepermunt

Wilhelmina pepermunt is toch wel een van ‘s lands bekendste pepermunt. Op het moment dat de op dat moment toekomstige vorstin Wilhelmina 12 jaar oud was, kreeg zij het eerste pepermuntje uit handen van de fabrikant Fortuin. Het pepermunt werd als dusdanig lekker bevonden door Wilhelmina, dat besloten werd om het snoepje naar haar te vernoemen.

Sindsdien prijkt de beeltenis van Hare Majesteit, die Nederland tussen 1898 en 1948 diende, op het snoepje. In de loop der tijd is het snoepje veganistisch geworden, waardoor alle zoetekauwen van Nederland een lekker tussendoortje hebben.

King pepermunt

Naast Wilhelmina pepermunt, zijn er ook klanten van Candy Online die zweren bij de tegenhanger van de Koningin: King pepermunt. Dit pepermuntje ligt iets anders in de mond dan Wilhelmina pepermunt, dat qua structuur wat bolvormiger is. Dit komt door de beeltenis van de Koningin, die als het ware uitsteekt.

King Pepermunt is wat vlakker qua vorm en daardoor leent dit snoepje zich uitstekend om erop te zuigen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat de inname van pepermunt ervoor zorgt dat er minder ongelukken in het verkeer plaatsvinden, doordat bestuurders actiever deelnemen aan het weggebruik.

Pepermunt snoep

Candy Online verkoopt pepermunt snoep in verschillende vormen. Het snoepgoed is verkrijgbaar in blikken en zakjes, maar het is tevens mogelijk om ze omhuld met papiertjes of verwikkeld in rollen te krijgen. Niet zeldzaam zijn horecaondernemers die een bestelling doen van 1 kg pepermunt. Na het eten biedt men vaak een pepermuntje aan, om de smaak van de gasten ietwat te neutraliseren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »