Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland 
Bestellingen tot €49,99 zijn de verzendkosten €4,95
Bestellingen vanaf €50 tot €99,99 zijn de verzendkosten €2,95
Vanaf € 100,00 worden bestellingen gratis geleverd

Waddeneilanden toeslag € 9,95

VERZENDKOSTEN BELGIË

Tot € 49,99 zijn de verzendkosten € 9,95
Vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten € 7,95 (max 30 kilo*)
(*Voor elke volgende doos van 30 kilo berekenen we een toeslag van 5.95)

 
 
OVERIGE LANDEN
Luxemburg, Duitsland:
€ 9,95 - tot 30 kilo

BEZORGING EN NIET THUIS ZIJN

Wanneer u niet thuis bent bij de bezorging van uw pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvangt u een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Binnen 5 werkdagen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden anders wordt het pakket retour gestuurd. Het pakket opnieuw opsturen zorgt voor extra kosten voor de klant.

Retourneren

Helaas kan CandyOnline vanwege veiligheidsredenen geen voedingswaren retour nemen, ondanks dat ze niet geopend zijn. (Het recht van retour geldt wettelijk niet voor etenswaren). 

* Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen. 

Non-food producten mogen natuurlijk wel geretourneerd worden binnen 14 dagen. Indien je een non-food product wil retourneren neem dan contact met ons op via www.info@candyonline.nl 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

 

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan stopzetten. In sommige gevallen is de bezorger al onderweg met het pakket en kan je het pakket weigeren aan de deur. Het pakket zal dan retour komen. Neem je het pakket aan, dan kan je het niet meer annuleren of retour zenden. (Alleen non-food producten mogen geretourneerd worden)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »