Verrassingseieren

Sorteren op:

Verrassingseieren

Kinderen kunnen helemaal door het dolle heen zijn als ze iets in hun handen krijgen wat ze niet verwachten. Verrassingseieren zijn van die dingen. Dit is chocolade in de vorm van een ei, waarbij er een speeltje is dat zich in het midden van het ei bevindt. Aan het einde van verjaardagspartijtjes gaan de kinderen dan ook vaak naar huis met één van de verrassingseieren, wat een onuitwisbare indruk op ze achterlaat.

Bij Candy Online bieden we twee soorten verrassingseieren aan, die we nader zullen toelichten op deze pagina. Twijfel niet langer en koop vandaag je verrassingseieren in de webshop van Candy Online en laat ze aan huis bezorgen.

Kinder ei

Het kinder ei wordt niet alleen bij kinderfeestjes uitgedeeld. Ook met Pasen, het feest dat bekend is om zijn vele eieren, krijgen kinderen vaak chocolade uit handen van hun ouders. De kern van de verrassingseieren bevatten een piepkleine koker. Deze koker bevat een handig dekseltje, dat eenvoudig te openen en hersluiten is. Naast de afzonderlijke onderdelen waarmee het speeltje in elkaar gezet kan worden, zit er ook een handleiding in. Uw kind kan zo stapsgewijs de handelingen verrichten, alvorens het grote speelplezier van start kan gaan.

Surprise eieren

Candy Online verkoopt verschillende surprise eieren, die allemaal uit de fabrieken van Bip komen. We verkopen zowel varianten van Dragons als van de populaire kinderserie Paw Patrol. De honden Skye, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, die de dienst uitmaken in de Avonturenbaai, zijn stuk voor stuk te verkrijgen in deze verrassingseieren. Grote kans dat ze er stuk voor stuk bij zitten als je een set van 24 stuks aanschaft in de webshop van Candy Online.

Verrassingseieren kopen

Verrassingseieren kopen kan erg gemakkelijk via de webshop van Candy Online. Maak hiervoor een account aan in onze webshop, leg de verrassingseieren in de winkelwagen en doorloop ons vereenvoudigde bestelproces. En heb je meer dan €100,00 besteed in onze webwinkel? Dan zijn de verzendkosten niet voor jou, maar voor ons. Daarnaast hebben we ook nog 4000 andere soorten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »