Candyonline Blog

Proberen! Het zuurste snoep ooit

  • Geplaatst op
Proberen! Het zuurste snoep ooit

Heb jij je weleens afgevraagd wat het zuurste snoep ooit is? Candy Online kan zich dat goed voorstellen. Als je namelijk een zuur snoepje in je mond stopt en de tranen je in de ogen springen van genot, is het best logisch als je je achter de oren krabt en afvraagt of dat gevoel nóg erger kan.

Traktatie ideeën nodig? Die vind je hier!

  • Geplaatst op
Traktatie ideeën nodig? Die vind je hier!

In het leven zijn er genoeg hoogtepunten die het vieren waard zijn met je vriendjes of familieleden. Maar als het je aan inspiratie ontbreekt, is het wel zo fijn als je wat traktatie ideeën krijgt voorgeschoteld. Aangezien het leven een feestje is en snoep de lekkernijen bij uitstek zijn die je daarvoor kunt inzetten, weet Candy Online wel raad met het presenteren van wat traktatie ideeën voor kids. In dit blog geven we je wat handvaten, zodat je je hersens niet zelf hoeft te kraken voor je met een schaal vol zoetigheden naar je naasten vertrekt.

Snoeptaart maken in 4 stappen

  • Geplaatst op
Snoeptaart maken in 4 stappen

Staat er jaarlijks ook zo’n grote rode cirkel rondom de verjaardag van uw zoon of dochter? De persoon aan wie u het leven schonk is tenslotte één van de belangrijkste mensen in uw leven en die wilt u keer op keer weer een onvergetelijke dag bezorgen. Een snoeptaart maken is een activiteit die daar een grote bijdrage aan kan leveren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »