(Extreem) zuur snoep

Sorteren op:
Toon meer producten

Zuur snoep

Zuur snoep: wij zijn er dol op. Hoe zuurder, hoe beter! Blijft uw gezicht in de plooi nadat u zuur snoep heeft gegeten? Bij Candy Online verkopen we heel veel verschillende soorten zuur snoep in verschillende smaken. Van snoep dat nog zoet zuur is, tot de aller zuurste snoepjes van waar u zelf zuur van gaat kijken.

Zoet en zuur snoep

De meeste mensen zijn vooral dol op een combinatie van zoet en zuur snoep. Red band heeft verschillende soorten zuur snoep die aan deze eis voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de Zure Frietjes of de Zure Tongen van Red Band. De perfecte combinatie van zoet en zuur snoep. Wilt u graag extra zuur ervaren? Ga dan voor de Candy Sour Spray, gekke bekken trekken gegarandeerd!

Zure aardbeien snoep

De zure snoepjes bestaan er in verschillende smaken. De meest bekende smaak is zure aardbeien snoep, maar wist u dat er nog veel meer smaken bestaan? Denk bijvoorbeeld aan zuur snoep van Haribo, bijvoorbeeld de appelringen met appelsmaak. Of kijk eens naar de zure matten van Katja, verkrijgbaar smaken die variëren van zure aardbeien, tot zure watermeloen of zure fambroos. Wist u dat deze zure matten per ongeluk gemaakt werden? Toen Katja de snoepmat ontwierp, liep het bedrijf tegen het probleem aan dat de matten te plakkerig waren en als een bonk aan elkaar vast kleefden. Door suiker toe te voegen plakten de matten niet meer. Dit suiker werd vervangen voor zuur suiker en de Zure Mat werd geboren.

Zuur snoep van Candy Online

Durft u de uitdaging aan te gaan om niet zuur te kijken na het eten van de zure snoepjes? Wij dagen u uit! Bij Candy Online vindt u een uitgebreid assortiment aan zuur snoep. Heeft u de zuurtjes uitgekozen waarbij u direct zin heeft om ze te eten? U plaatst dan eenvoudig een bestelling via onze website. Heeft u vragen over ons assortiment, of over een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven je graag de informatie waar u naar op zoek bent. We zijn niet voor niets al jaren de lekkerste en grootste online snoepwinkel van Nederland en België!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »