Valentijnsdag

Sorteren op:
Toon meer producten

Valentijn snoep

Valentijn snoep is net zo zoet als de liefde. Voor wie haalt u deze heerlijke snoepjes op 14 februari in huis? CandyOnline beschikt over een uitgebreid assortiment aan Valentijn snoep. Hierdoor koopt u het perfecte snoepje voor uw Valentijn: punten scoren! Zet uw geliefde extra in het zonnetje met een cadeau. Dit hoeft niet alleen uw geheime liefde of partner te zijn, het is even leuk om uw moeder, zus of vriend(in) een cadeautje te geven.

Valentijn snoep cadeau

Valentijn snoep is het perfecte cadeau om iemand te verrassen. Liefde gaat immers door de maag. Valentijn snoep is de ideale verassing in combinatie met een bos bloemen of een kaart. Het verhaal van Sint-Valentijn is helaas iets minder zoetsappig dan de feestdag zelf. De man werd vanwege zijn geloof vervolgd en ondervraagd door de Romeinse keizer Claudius II. Claudius probeerde om - onder doodsbedreigingen - Sint-Valentijn over te halen tot het geloof van de Romeinen. In de avond voordat Valentijn geëxecuteerd werd, schreef Valentijn zijn eerste ‘valentijnskaart’ aan de blinde dochter van Claudius II. Toen de dochter de brief ontving, kon ze weer zien en de brief lezen.

Valentijn hartjes snoep

Staat u te springen om extra liefde te verspreiden? CandyOnline is uw persoonlijke Cupido: we matchen u graag met een heerlijk zoet cadeau. Valentijn hartjes snoep is verreweg de meest populaire soort in deze categorie. Kies de Haribo Schuim Harten of ga voor Spek Hartjes. Combineer dit met een lieve, persoonlijke kaart of een ander zoetsappig cadeau.

Valentijn snoep bestellen bij CandyOnline

Valentijn snoep kunt u eenvoudig bestellen bij CandyOnline. Maak er een Valentijnsdag van om nooit te vergeten met een Valentijn snoep cadeau. Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden. Betalen kan op veel verschillende manieren, zoals met iDeal, PayPal, Visa, Afterpay of Maestro. Nadat u een bestelling hebt geplaatst pakken wij uw bestelling zo snel mogelijk in. We verzenden met PostNL en als uw pakket is verzonden, ontvangt u een e-mail met de track & trace-code van de bestelling. Dat is wel zo makkelijk als u een beetje aan de late kant bent met het cadeau.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »