Super Sale - Goedkoop snoep

Zeker wanneer je inkoopt voor een feestje, ga je op zoek naar de koopjes. Een aanrader is dan ook om eens rond te kijken in de Super Sale van CandyOnline. Hier zijn steeds andere lekkernijen in de aanbieding.
Lees meer

Niet alleen snoep is afgeprijsd. Denk ook aan cakemixen, blikjes frisdrank in de meest bijzondere smaken en chocolade. Wat dacht je van Color Changing Vanilla cake of blikjes Fanta Berry of Fruit Punch? Die vind je alleen bij CandyOnline. Dan hebben we het nog niet eens over de grote hoeveelheid matten gehad. Zure Watermeloen matten bijvoorbeeld, of Cola matten. Een halve kilo voor nog geen vijf euro. Zeker het proberen waard. Het actuele aanbod in de Super Sale verandert continu, houd CandyOnline dus goed in de gaten voor goedkoop snoep. Hoe? Bijvoorbeeld door je in te schrijven op de nieuwsbrief!

Home sweet home

Die heerlijke aanbiedingen wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis ontvangen. Daarom worden alle producten meestal al binnen 24 uur en maximaal binnen enkele werkdagen bezorgd. Snel proeven dus! Achteraf betalen is mogelijk en verzending is gratis bij bestellingen boven de €100,-. We begrijpen dat je met de enorme keuze uit 4000 soorten snoep graag wat hulp krijgt bij je bestelling. Daarom is de klantenservice van CandyOnline telefonisch en per mail of online chat bereikbaar. De medewerkers vertellen je graag over de nieuwste lekkernijen in de Super Sale.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »