Twix

Sorteren op:

Twix

De chocolaatjes die vaak als eerste uit een doos Celebrations gevist worden, zijn toch wel de minireepjes van Twix. Twix bevat een zachte buitenstructuur en is lekker crunchy op het moment van doorbijten. De gouden verpakking van Twix refereert aan de karamel die is aangebracht in de reepjes, waardoor u extra veel zin krijgt om een heerlijk reepje te ontdoen van de verpakking.

Candy Online verkoopt Twix in grote porties van 25 stuks, waardoor u uw lekkere trek voorlopig kunt blijven stillen. Daarnaast verkopen we ook varianten van Twix die u nog niet eerder in de supermarkt zag. Daarmee onderscheiden we ons als Candy Online ten opzichte van onze concurrenten en kunt u uw smaakpapillen blootstellen aan de lekkerste Twix.

Twix chocola

Twix chocola wordt doorgaans in één adem genoemd met Mars, Snickers, Bounty en Milky Way. Deze chocoladesoorten zijn afkomstig uit de fabrieken van Nestlé en worden in de supermarkten vaak in zakken of dozen verkocht. Twix chocola heeft een wat ribbelige bovenkant en kenmerkt zich door het koekje aan de binnenzijde. Liefhebbers van nootjes eten graag Snickers, aanbidders van kokos Bounty, terwijl Milky Way en Mars wat smeuïger en stroperiger qua structuur zijn.

Bij Candy Online hebben we een aantal varianten van Twix voorradig waar u waarschijnlijk nog niet eerder mee in aanraking bent geweest. Koffieleuten die hun favoriete choco willen proeven in een cup, proberen de Dolce Gusto variant. Extra lekker met een chocolaatje! En brengt u een bezoekje aan de film? Verlaat uw huis dan niet zonder de Twix Popcorn!

Raider

In het verleden luisterde Twix naar de naam Raider. Raider lag aan het einde van de jaren zestig voor het eerst in de Britse schappen, maar Verenigde Staten was de plek waar het een decennium later werd veranderd in Twix. Gek genoeg was de merknaam Raider dusdanig sterk, dat de overige fabrikanten in de wereld pas in 1991 overgingen op Twix.

Twix is een samentrekking van de twee Engelse woorden 'twin' en 'biscuits' en verwijst naar het duo chocolaatjes waar Raider in kwam en de crunchy binnenzijde.

Twix kopen

Is uw oog gevallen op één van onze heerlijke Twix varianten? Plaats dan uw bestelling bij Candy Online. Onze webshop kenmerkt zich door snelle levering en gratis verzending bij minimale besteding van €100,00. Kom nu je Twix kopen en geniet snel van de lekkerste varianten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »