Haribo

Sorteren op:
Toon meer producten

De bekende gele Haribo beer kent haast iedereen. En hij lacht allang niet meer alleen naar kinderen, ook volwassenen genieten volop van Haribo snoep. Haribo is een Duitse snoepproducent, in 1920 opgericht in Bonn door Hans Riegel. De naam Haribo is een afkorting voor de woorden Hans Riegel, Bonn. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Breda. Het allereerste Haribo snoepje dat werd bedacht is het welbekende gummibeertje. Daarna gevolgd door een enorme hoeveelheid verschillende snoepfiguurtjes in de meest uiteenlopende smaken en structuren. Zowel zachte en harde snoepsoorten behoren tot het assortiment. Dat mensen wereldwijd al jaren gek zijn op Haribo snoep is wel duidelijk. Het is dus maar goed dat CandyOnline een groot assortiment Haribo snoep online beschikbaar heeft. Wie denkt dat Haribo alleen drop verkoopt heeft het mis. Naast de Haribo Dragibus en de bekende Haribo kersen zijn er nog veel meer soorten Haribo snoep die je geproefd moet hebben. Ken je bijvoorbeeld de kersen colaflesjes al? Of de mini schuimblokken? De gesuikerde krakelingen koop je in verpakkingen van maar liefst 1,5 kilo en de lange slierten Balla Balla koop je met 150 stuks tegelijk. Ook wanneer je een (kinder)feestje viert, zit je hier dus wel goed. En nog betaalbaar ook, want het snoep bij CandyOnline is altijd goedkoop.

Welk Haribo snoep kies jij?

Voor wie niet kan kiezen is er geen nood aan de man, met een goedgevulde Haribo mix haal je verschillende snoepjes in één keer in huis. Denk aan de gekleurde drop mix, de kindermix of piratenmix. Leuk voor een themafeestje! In de Haribo silo’s koop je direct 150 stuks in één keer. Slangen, duizendpoten of witte muizen bijvoorbeeld. Fruitige typjes kiezen misschien eerder voor winegum aardbeien, kersjes of perziken. Heeft iemand uit jouw omgeving een opkikkertje nodig? Dan stel je toch een hele Haribo fruitmand samen? Of kies natuurlijk een silo met 150 groene kikkertjes. Ook de schuimharten doen het altijd goed. Tijdens een kinderfeestje maak jij de kinderen blij met de uitdeelzakjes vol goudgele beertjes. Kortom, met Haribo snoep maak je altijd iemand blij. Zelfs wanneer je het alleen binnen het assortiment Haribo drop zoekt, kun je alle kanten op. Zoute bommen, halve manen of ouderwets trekdrop zijn enkele voorbeelden. Leuk voor jezelf, of om als cadeau weg te geven natuurlijk. Want de snoepfiguurtjes zelf zijn al een feest om naar te kijken.

Bestellen en snoepen maar!

Wij begrijpen maar al te goed dat je liever nog vandaag dan morgen jouw Haribo snoep bestelt. De snoeptrommel kun je dan snel weer aanvullen, want het meeste snoep dat je bij CandyOnline bestelt, wordt al binnen 24 uur geleverd. De uiterste levertijd is enkele werkdagen, dus lang hoef jij niet te wachten op jouw nieuwe voorraad Haribo snoep. De specifieke levertijd per bestelling staat bij het winkelmandje aangegeven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer jij vragen hebt over je bestelling of door het grote assortiment juist helemaal niet meer weet wat je moet bestellen, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. De medewerkers vertellen je alles over de mogelijkheden, het assortiment en geven je met alle plezier aanvullende informatie. Zo weet jij zeker dat je straks de goede keuze maakt en het juiste Haribo snoep in huis haalt. Veel snoepplezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »