Rocket Fizz

Sorteren op:
Geen producten gevonden...
Toon meer producten

Rocket Fizz

Rocket Fizz is een keten van winkels in de Verenigde Staten die gespecialiseerd zijn in onder andere frisdrank. Het merk produceert unieke smaken frisdrank. Bij Candy Online verkopen we een breed assortiment aan Rocket Fizz, met veel verschillende frisdrank smaken.

De geschiedenis van Rocket Fizz

In 2017 begon de keten van Rocket Fizz met de uitrol van een frisdrank lijn als onderdeel van de marketingdeal met de band ‘KISS’. In september 2017 bestond de lijn uit de smaken ‘Destroyer Kola’, ‘KISS Army Root Beer’ en ‘Rock And Roll Over Cherry Kola’. Naast deze smaken, produceert het merk ook andere smaken, zoals hondenkwijl, boter frisdrank en buffelvleugelsmaak.

Rocket Fizz soda smaken

Rocket Fizz soda is bij Candy Online verkrijgbaar in alle denkbare smaken. Wat dacht u bijvoorbeeld van appeltaart maak, of komkommer frisdrank? Is dat nog niet gek genoeg voor u? Kies dan bijvoorbeeld bacon smaak of zombie brein frisdrank.

Andere soorten frisdrank van Candy Online

Naast dat u bij Candy Online verschillende smaken van het merk kunt vinden, koopt u ook veel andere soorten frisdrank. Zo verkopen we frisdrank van bekende merken zoals 7UP en Arizona, maar ook van voor u misschien wel onbekende merken, zoals Calypso, Candy Can, en Dalston’s.

Candy Online: Uw Rocket Fizz candy store

Candy Online is uw Rocket Fizz candy store. Wij verkopen namelijk de meest diverse smaken Rocket Fizz die u in onze webshop kunt bestellen. Niet alleen Rocket Fizz soda, maar ook andere soorten frisdrank en verschillende soorten snoep koopt u in onze webshop. Ons aanbod bestaat uit meer dan 4000 verschillende soorten snoep. Bij ons koopt u verschillende soorten frisdrank, snoep en chocolade. Kies vooral wat u lekker vindt! We doen graag ons best voor onze klanten. Hierdoor zijn we al meer dan 13 jaar de lekkerste en grootste online snoepwinkel van Nederland en België.

Vragen over Rocket Fizz?

Heeft u uw online winkelmandje gevuld met de lekkerste soorten snoep en frisdrank? Plaats dan snel uw bestelling. Bij een orderwaarde van €100,- en meer profiteert u van gratis bezorging. Heeft u vragen over de werkwijze of over de producten in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice. We kunnen u alles vertellen over de producten uit onze webshop en we geven u waar nodig advies. Plaats snel uw bestelling en geniet binnen de kortste keren van de meest bijzondere Rocket Fizz soda.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »