De 10 best verkochte producten van CandyOnline

  • Geplaatst op
  • Door Jamilla
  • Geplaatst in top 10
  • 0
De 10 best verkochte producten van CandyOnline

Benieuwd wat de best verkochte producten zijn van CandyOnline? Hier vind je onze top 10! Staat jouw favoriet ertussen? Klik op een afbeelding om het product te bekijken.

1. Cheetos Flamin hot crunchy

Met stip op één Cheetos Flamin hot crunchy. Wel wat aan de hete kant, maar de echte liefhebber knabbelt daar zo door heen. (Gelukkig hebben we ook de crunchy variant, die is niet heet)

Bekijk alle Cheetos chips

 

2. Reese's Cups Peanut Butter 3 Cups 51 Gram

Reese's Peanutbutter 3 cups

Deze Reese's cups hebben een prima formaat om mee te nemen. Hup in je tas en smullen maar. Waar je ook bent. Je zou eventueel kunnen delen, maar we snappen het absoluut als je dit lekker in je eentje opsnoept. 

3. M&M's White chocolate

M&m's white chocolate

Deze M&m's white chocolate konden natuurlijk niet ontbreken in deze top10 lijst. Een mooie verdiende derde plek. M&m's zoals jij ze (Waarschijnlijk) nog niet geproefd hebt. Ben je niet zo dol op witte chocolade? Geen paniek, we hebben nog heel veel andere soorten M&m's! 

4. Fanta Lychee

Fanta Lychee

Huh?! Fanta met Lychee?? Je kent ze wel, die kleine vruchtjes. Alleen de kleur van dit Fanta blikje is al super! Je zal deze Fanta niet snel tegen komen, dit is een import product uit Maleisië. Wij zijn groot fan van deze smaak, jullie blijkbaar ook want deze Fanta staat mooi op de 4e plek! 
(Wist je trouwens dat we heeeeél veel soorten Fanta in ons assortiment hebben?)

5. CandyOnline Griezel Snoepmix

Griezelmix

Op nummer 5 staat namelijk onze eigen griezelsnoepmix. Deze mix is elke keer weer griezelen! Ook wanneer het geen halloween is, wordt deze snoepmix goed verkocht. 

6. Cadbury Crunchie

Cadbury Crunchie

Oeh la la, deze Cadbury Crunchies vliegen ons magazijn uit. Deze reep is gevuld met een knapperige vulling (honey-comb). Het heeft eigenlijk niks met honingsmaak te maken, de structuur lijkt op een honingraat. Vandaar de naam honey-comb. 

7. Chupa chups crazy dips aardbei lolly + Knetter 

Stiekem blijven we allemaal nog een beetje kind met deze aardbeien lolly van Chupa Chups, met jawél; echte knetterdip. 

8. Hostess Twinkies

Het kon eigenlijk niet anders, ook de Twinkies horen in onze top10 lijst. Een luchtig cake'je met een heerlijke roomvulling. De soort die je hierboven ziet zijn de standaard Twinkies, we hebben ze ook met chocolade, peanutbutter vulling, cotton candy vulling óf omhuld met fugde. 

9. Haribo silo's

Haribo silo's

Dit is niet één specifiek product, maar wel een categorie wat absoluut in deze top 10 hoort. We hebben namelijk ruim 100 verschillende soorten silo's op voorraad. Deze worden dagelijks aangevuld, ze krijgen amper de tijd om in ons magazijn te staan. 

10. Jelly Beans 50 smaken mix 1 kilo

Jelly Beans

Dit product ken je vast en zeker. Deze 50 smaken mix is 1 van de best verkochte Jelly Belly producten. Het snoept ook zo lekker weg. Wist je trouwens dat 1 Jelly Bean, 4 calorieën bevat? 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »