Black Friday bij CandyOnline 15% korting op alles

Black Friday bij CandyOnline 15% korting op alles

Zorg dat je er op tijd bij bent! Vrijdag 23 november klokslag 00.00u.

Vrijdag 23 november is het weer zover, Black Friday 2018! Ook dit jaar hebben we weer spectaculaire aanbiedingen zoals je van ons gewend bent. De kortingen kunnen oplopen tot 70%! Daarnaast profiteert iedereen van 15% korting op het hele assortiment.  Zorg dat je er op tijd bij bent, afgelopen jaren waren de eerste aanbiedingen na een paar uur al uitverkocht. De aanbiedingen kan je vanaf 00.00u vinden in onze webhop. (Link volgt nog)

Black Friday CandyOnline

Naast dat je 15%korting op het hele assortiment krijgt, zullen we ruim 100(!) andere spectaculaire aanbiedingen hebben. Die blijven nog even geheim maar ik kan je alvast verklappen dat er dit jaar ook Reese's én Twinkies tussen zitten.

Wanneer krijg ik mijn bestelling?


We werken met man en macht in ons magazijn om alle bestellingen op tijd te kunnen versturen, maar het kan gebeuren dat je pakketje wat vertraging op loopt. Onze vervoerder rijdt deze dagen 5x per dag van en naar ons magazijn om alle pakketten op te halen.De hulptroepen staan gereed. Er gaan die dag honderden pakketten de deur uit. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je ook gelijk de track and trace gegevens via de mail. 

Contact


Je kan ons op BlackFriday niet telefonisch bereiken. Je kan ons wel per mail, via de chat op facebook of via de chat op onze webshop bereiken. Er zitten medewerkers klaar om je direct te kunnen helpen. Mailtjes zullen niet direct beantwoord kunnen worden. Ons advies is dan ook om een chat te starten met één van onze medewerkers.

Het weekend  van zaterdag 24 en zondag 25 November zullen de aanbiedingen én de korting doorlopen. Deze dagen zijn we niet of beperkt bereikbaar via onze chatfunctie. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »